עוגת שכבות כתומה שטופת שמש
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. עוגת שכבות כתומות, עוגת שכבת קרם כתום, ו עוגת שכבות מרמלדה כתומה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים קליפת תפוז.
שלב את הקמח, הג ' לטין, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מיץ תפוזים וחלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, אבקת הג' לטין והווניל של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.