עוגת שכבות מוקה
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 1014 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותרים טפטוף, סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת שכבות מוקה, עוגת שכבות מוקה, ו עוגת שכבות מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שכבת עוגת שכבות לחים, קפה חדור, עוגת פקאן-קינמון עם ציפוי שמנת, קוקוס חלומי-וניל ואדווה זיגזג שחור ולבן מבולגן של שוקולד מריר מומס. תקרא לזה" מוקה לאטה " אתה יכול לחתוך ולטרוף עם מזלג. משתוקקים ביס זה-ולעשות את זה בעצמך!..הדבר המצחיק על אפיית מתכון עוגה חדש לגמרי הוא כי בדרך כלל אני אעשה את זה, פרוסט זה, photoshoot זה ולאחר מכן אחרי הכל נעשה .. טעם לבדוק את זה. אחרון אחרון. אז אני מסתכן ב "מה אם הטעם הזה מגעיל ואני צריך להתחיל הכל מחדש"?ובכן תודה לאל, הטעמים והמרקם עמדו בציפיות שלי. יאם.העוגה הזאת היא קינוח בהשראת מוקה. עוגת קפה חדורה, להשלים עם קצף לאטה השראה ציפוי לבן. וניל, שוקולד, קפה וקינמון חם, משב רוח של קוקוס טרופי ואגוזי פקאן למרקם.ציפוי שמן הקוקוס נמס בפה שלך כמו פרץ של שוקולד עשיר מתערבב עם קפה מריר קינמון מתוק וקוקוס.מוקה. עוגה. פוטושוט..עוגת פקאן עם ציפוי קוקוס..מערבולות לבנות יפות ושמנות של ציפוי..רוטב שוקולד מריר - כל melty-מוכן להיות שפכו על העוגה הקפואה..
טפטוף זה..עוד שוקולד. גם שוקולד צ ' יפס למעלה..תחתוך ותגיש..שוקו-קפה .. מוקה חלומיות!..כן זה 100% טבעוני..עוגת קפה. אהבתי את העוגה הזאת - זה בהחלט מביא משמעות חדשה לביטוי המתכון " עוגת קפה."זה שוקולד, קפה, קוקוס, פקאן, קינמון, סוג וניל של עוגה..אני סוף סוף Instagram-ing! זה היה כל כך יפה שהחלטתי לעשות את זה התמונה הראשונה שלי Instagram.עוד קצת רוטב שוקולד בבקשה..מוקה טבעוני
שכבת Cakevegan, עושה אחד 9 " שכבת cakedry:2 1/4 כוסות קמח חיטה מלאה לבן 1/4 כוסות סוכר אורגני 1/4 כוס קפה מיידי 1/2 כף אבקת אפייה 1/2 כפית cinnamon1 כפית סלטווט: 1/4 כוס שמן צמחי (קנולה, קוקוס או עבודת זעפרן)6oz. סויה רגיל yogurt1 כפית chia seeds1 כפית סיידר תפוחים vinegar1 כפית וניל extract3 / 4 כוס שקדים או חלב סויה, plainfold ב:1 כוס פקאנים קצוצים, ציפוי קוקוס rawvanilla: 10oz. בתולה קוקוס oil3 1/2 כוסות אבקת סוכר, organic1 / 2 כוס גבינת שמנת טבעונית (אופציונלי-עושה שמנת נוספת) 1 כפית וניל אמיתי extractpinch של מלח2 כפות שקדים או חלב סויה או שמנת סויה
טפטוף שוקולד: 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס, vegan1 כפות מלח קוקוס בתולה oilpinch
מערבבים מרכיבים יבשים בקערת ערבוב גדולה. מקפלים את החומרים הרטובים. מערבבים היטב-פעימה קלה עם מערבל יד אם תרצה בכך. מקפלים בפקאנים. הבלילה היא בצד הרטוב - זרעי פקאן chia לספוג לחות רבה במהלך האפייה.
עבור המחבתות יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לעשות מה שעשיתי-שהיה לאפות עוגה עבה אחת בצלחת עוגת זכוכית עגולה 9", ואז ברגע שהעוגה המבושלת צמרמורות (במקרר) פורסת אותה לשתי שכבות. לחלופין, אפשרות # 2: אתה יכול להשתמש בשני מחבתות עוגה ולאפות שכבות דקיקות בנפרד. עם זאת, אני דווקא אהבתי רק בישול עוגה אחת כי זה שמר על השכבות מאוד לח. פלוס פחות ניקיון.
גריז צלחת העוגה שלך עם שמן צמחוני ויוצקים בבלילה.
אופים עוגה עד מבושל דרך. העוגה העבה היחידה שלי ארכה כ-45 דקות ב-350 מעלות. שתי עוגות דקות יותר יצטרכו רק סביב 25 דקות.
אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין-ואז מניחים במקרר כדי להירגע. עשיתי את זה בלילה לפני שצפפתי את העוגה שלי-תהליך של יומיים כדי להכין את העוגה הזאת. אם עושים אותו יום, העוגה צריכה להירגע בעוד כמה שעות.
כאשר אתה מוכן פרוסט ומגיש את העוגה שלך, להלהיב את הציפוי עם מערבל יד. אתה רוצה ששמן הקוקוס שלך יהיה בטמפרטורת החדר , אבל לא נמס. משיי מספיק כדי לגרוף מתוך המיכל עם כפית. אפשר לגבינת הקרם הטבעונית שלך (אם משתמשים) להתחמם לטמפרטורת החדר גם כך שהיא לא להקשיח את שמן הקוקוס בעת מיזוג. מערבבים את שמן הקוקוס עם הסוכר ומוסיפים לאט את החלב הלא חלבי + גבינת שמנת טבעונית + מלח + וניל. להתמזג עד משיי חלק ורך. אבל לא מעל להכות את הציפוי או שתתחיל להמיס את הציפוי.
משוך את העוגה הצוננת שלך מהמקרר - אם אפית עוגה אחת כמוני, לחתוך לשתי שכבות דקות (השתמשתי בסכין לחם.) התחל ציפוי. כשהציפוי יגיע לעוגה הצוננת, הוא יתייצב מעט כפור בזהירות. אל תזיז את זה יותר מדי. קל פרוסט את השכבה התחתונה-העליון עם שכבת העוגה השנייה כפור את שאר העוגה.
הגדר את העוגה חלבית במקרר רק לכמה דקות בזמן שאתה מכין טפטוף השוקולד שלך. אתה רוצה את העוגה שלך להיות מקורר כאשר השוקולד החם פוגע בציפוי, כך שהוא מתקשה השוקולד במגע. תחשוב על זה כסוג של "פגז קסם" טפטוף.1
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס + שמן קוקוס למנה בטוחה במיקרוגל וחום למשך כ -30 שניות. מערבבים במהירות עד שהשוקולד נמס והוא חלק.1
לטפטף את רוטב השוקולד הרטוב מעל העוגה המצוננת מעט. טפטוף צריך להקשיח בכמה דקות.1
אפשר לעוגה לחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה-בדרך כלל לוקח בערך 15-20 דקות. זה ירכך את העוגה ואת הזיגוג.פרוסה ומגישה! אם אוכלים את העוגה כולה ביום אחד (למשל לאירוע או למסיבה) אתה יכול להשאיר מכוסה על השיש בטמפרטורת החדר כדי למנוע את הציפוי התקשות. אבל אם אחסן את זה בלילה, תאחסן במקרר. הערה: הציפוי מקבל קשה מאוד במקרר אז תצטרך לתת להפשיר את העוגה הצוננת במשך כ 20 דקות לפני ההגשה.ובגלל שאני פשוט לא יכול לעזור לעצמי (עוד תמונות...)