עוגת שכבות שוקולד Butterfinger כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פעמיים שוקולד Butterfinger עוגת שכבות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 997 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10349 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פטל שכבות כפולה, עוגת גבינה כפולה עם שוקולד, ו עוגת שוקולד מנטה כפולה שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס שני ramekins כוס 2 עם ספריי בישול ואת תחתית מרופדת בנייר קלף.
מחממים את החלב בקערה בטוחה במיקרוגל עד חם, על 45-60 שניות.
בואו לשבת 1 דקה ואז מערבבים melt.In מערבל לעמוד, לערבב את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, מלח וסודה לשתייה לשלב. מוסיפים לאט את הביצים, שמנת חמוצה, שמן ותערובת שוקולד מומסת עד לשילוב. מחלקים את הבלילה בין שני ramekins מוכן.
אופים במשך כ 30 דקות, או עד אפוי דרך.
הסר עוגות ramekins לפצל horizontally.To הכן ציפוי, הכה חמאה עד שמנת. מוסיפים לאט אבקת סוכר וקקאו עד עבה ומורחב.
מורחים שכבה דקה על כל אחת מהעוגות המפוצלות. מעל כל שכבה חלבית עם ברים Butterfinger כתוש. לערום עוגות על גבי אחד את השני על צלחת העוגה הרצויה שלך. כפור עוגה שלמה העליון עם ברים Butterfinger כתוש יותר.