עוגת שמן זית ריחני כתום
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש, אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים ל 350 מעלות. שמן שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות, 2 אינץ' עמוק, ו בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף לחתוך כדי להתאים.
מגררים את החזה מהתפוזים לקערה של מערבל דוכן. ואז להשתמש בסכין לחתוך לחלוטין את העור שנותר מן התפוזים.
חותכים את התפוזים לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ומקררים אותם מכוסים להגשה עם העוגה.
מוסיפים את הביצים לקערה המכילה את גרידת התפוז ומקציפים היטב כדי לערבב.
להקציף בכוס אחת של הסוכר.
מניחים את הקערה על המיקסר ואת השוט עם הקובץ המצורף להקציף עד האור, על 2 דקות.
ביד, להקציף בשמן, ואחריו החלב.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את שאר 1 1/2 כוסות הסוכר עם הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
לטאטא לתוך תערובת הביצים בשלוש תוספות נפרדות, לטאטא חלקה לאחר כל תוספת.
מחלקים את הבלילה שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים את העוגות עד שהם עלו היטב, זהב עמוק, המשרד במרכז כאשר לחוץ עם קצה האצבע, על 50 עד 55 דקות.
מגניב את העוגות על מדפים במשך 5 דקות, ואז unmold, פונה ימינה שוב, מגניב לחלוטין.
מגישים טריז של העוגה עם כמה תפוזים פרוס מנה של קצפת. פריץ מציע כף גלידת וניל או גלידת תפוז כליווי טוב אחר.
כדי לאחסן: פעמיים לעטוף את העוגות בניילון נצמד, לשמור אותם בטמפרטורת החדר, ולהשתמש בהם בתוך 24 שעות. או להקפיא אותם עד חודש. להפשיר ולהביא אותם לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.