קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמנת חמוצה אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה

עוגת שמנת חמוצה אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה
אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, סוכר הדובדבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות, אפרסק ושמנת חמוצה, עוגת שמנת חמוצה bundt עם זיגוג חמאה, ו עוגת בננה אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור fan160C / קונבנציונאלי 180c / גז 4 וחמאה בשורה את הבסיס של 22cm בסיס רופף עוגה עגולה פח עם נייר אפייה שאינו מקל או לשימוש חוזר
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים-o-glide.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, אבקת אפייה ווניל בקערה. הכה עם כף עץ במשך 2-3 דקות, או עם מקצף חשמלי יד במשך 1-2 דקות, עד בהיר יותר בצבע מעורבב היטב. הכה ב 4 כפות שמנת חמוצה, ולאחר מכן מערבבים חצי אוכמניות עם כף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להטות את התערובת לתוך הפח ולהפיץ אותו ברמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים במשך 50 דקות עד שהוא עלה, מרגיש מוצק למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות. מגניב במשך 10 דקות, ואז להוציא את הפח לקלף את הנייר או בטנה. השאירו לסיים קירור על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להפוך את הציפוי, להכות את הגבינה הרכה עם הסוכר הדובדבן ואת השמנת החמוצה הנותרת בקערה עד חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גבינה רכהגבינה רכה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מורחים על החלק העליון של העוגה מקורר (אל תהיה חסר סבלנות כמו הזיגוג יהיה להמס אם העוגה חמה מדי) ולפזר עם האוכמניות הנותרות. העוגה תישאר במקרר לכמה ימים. להביא אותו לטמפרטורת החדר במשך כשעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)