עוגת שמנת חמוצה אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה
אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, סוכר הדובדבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות, אפרסק ושמנת חמוצה, עוגת שמנת חמוצה bundt עם זיגוג חמאה, ו עוגת בננה אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים התנור fan160C / קונבנציונאלי 180c / גז 4 וחמאה בשורה את הבסיס של 22cm בסיס רופף עוגה עגולה פח עם נייר אפייה שאינו מקל או לשימוש חוזר
שים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, אבקת אפייה ווניל בקערה. הכה עם כף עץ במשך 2-3 דקות, או עם מקצף חשמלי יד במשך 1-2 דקות, עד בהיר יותר בצבע מעורבב היטב. הכה ב 4 כפות שמנת חמוצה, ולאחר מכן מערבבים חצי אוכמניות עם כף גדולה.
להטות את התערובת לתוך הפח ולהפיץ אותו ברמה.
אופים במשך 50 דקות עד שהוא עלה, מרגיש מוצק למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות. מגניב במשך 10 דקות, ואז להוציא את הפח לקלף את הנייר או בטנה. השאירו לסיים קירור על מתלה תיל.
כדי להפוך את הציפוי, להכות את הגבינה הרכה עם הסוכר הדובדבן ואת השמנת החמוצה הנותרת בקערה עד חלקה ושמנת.
מורחים על החלק העליון של העוגה מקורר (אל תהיה חסר סבלנות כמו הזיגוג יהיה להמס אם העוגה חמה מדי) ולפזר עם האוכמניות הנותרות. העוגה תישאר במקרר לכמה ימים. להביא אותו לטמפרטורת החדר במשך כשעה לפני ההגשה.