מילוי אורז פראי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו למלא אורז בר. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, תערובת אורז, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אורז בר ממולא בפטריות בר, ו מילוי אורז פראי.
הוראות
הסר את הכבד מהכדורים אם תרצה בכך.
מניחים ג ' יבלטים ומים בסיר. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד שהם רכים.
בינתיים מכינים את האורז לפי הוראות החבילה. במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה; מוסיפים לאורז.
מסננים וקוביות קוביות. מערבבים מלית, מרק וג ' יבלטים לאורז.
כף לתוך 1-1/2 קילו לא משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שהם מחוממים.