עוגת תות מיושנת
עוגת תות מיושן דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תוספת מוקצפת, ג'לטין תות, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תות מיושנת, עוגת תות מיושנת, ו עוגת תות מיושנת.
הוראות
על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה.
העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל. מרפדים מאפה לא מתובל בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5-7 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בסיר קטן שלבו תערובת פודינג, מים ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
בקערה גדולה, ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים בהדרגה פודינג. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להסמכה. מקפלים פנימה תותים פרוסים.
לציפוי, בקערה אחרת, מקציפים את גבינת השמנת, 1/2 כוס תוספת מוקצפת ווניל עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר.
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס קצה כוכב בינוני. ממלאים בציפוי. ציפוי צינור סביב קצוות העוגה; מקשטים בתותים שלמים. מקררים לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.