עוגת תפוזים שמנת
עוגת תפוז שמנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם רצועות קליפת תפוז, ג'לטין, תערובת עוגת בטיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תפוזים שמנת, עוגת תפוזים שמנת, ו עוגת תפוז מנדרין שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה קטנה, לערבב מים רותחים וג 'לטין עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. מגניב מעט, על 5 דקות.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, 1/4 כוס תערובת ג ' לטין, 1/4 כוס של ריכוז מיץ תפוזים, שמן, מים וחלבוני ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
יוצקים למחבת. מילואים הנותרים תערובת ג ' לטין ומיץ תפוזים להתרכז.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לתקוע עוגה חמה כל אינץ ' עם מזלג.
מניחים 1 כף של תערובת ג ' לטין שמורות בקערה קטנה למיקרוגל; להפריש. לתוך הנותרים תערובת ג ' לטין, מערבבים הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים להתרכז; לשפוך לאט על העוגה. עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים בעדינות זיגוג וציפוי מוקצף; עוגת פרוסט. מיקרוגל 1 כף תערובת ג ' לטין שנחשפה על 10 שניות גבוהות לנוזל. באמצעות כף מדידה 1/4 כפית, מניחים טיפות קטנות של תערובת ג ' לטין על ציפוי. עם כפית או קיסם, מערבולת ג ' לטין לתוך ציפוי.
מקשטים כל חתיכת עוגה עם רצועות קליפת תפוז. חנות מכוסה במקרר.