עוגת תפוחי אדמה Idahoan פופס שוקולד
עוגת תפוחי אדמה Idahoan פופס שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי תפוחי אדמה מקוריים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), עוגת שוקולד עבור Pops Cupcake, ו פצפוצי עוגת שוקולד-תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מערבל לעמוד, למזג את כל החומרים יבשים יחד.
מוסיפים את החמאה, המים והביצים לתערובת היבשה ומתמזגים.
כדי להפוך פופס עוגה: תצטרך מחבת פופ עוגה (ניתן למצוא ב Bed Bath ומעבר או Amazon.com), ומקלות פראייר 6 אינץ ' בלוק קצף (כמו בלוק פרח) כדי לאפשר פופס להתקרר ולהגדיר תוך לקשט.
תרסיס פאן שחרור על מחבת העוגה.
הוסף את הבלילה עוגה לקו המילוי של כל חור.
תאבטחו את החלק העליון של העוגה.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10-15 דקות.
הסר את החלק העליון של מחבת פופ עוגה בעדינות להפעיל סכין חמאה סביב כל פופ עוגה כדי לעזור לשחרר. שים את העוגה בצד.
כדי להפוך את ציפוי ממתקים: להמיס שקית 12 אונקיה של שבבי שוקולד semisweet, או שוקולד צ ' יפס לבן במיקרוגל, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף כף שמן צמחי אם הציפוי עבה מדי לאחר מיקרוגל.
הכינו קערות עם תוספות. לטבול את הקצה של כל מקל בציפוי שוקולד ולחץ לתוך קצה אחד של פופ עוגה.
כאשר כל פופס העוגה יש מקלות, למקם אותם במקפיא במשך 10-15 דקות כדי להגדיר את השוקולד (זה יעזור להחזיק את המקלות במקום תוך טבילה לתוך ציפוי נוסף).
כאשר פופס יש צונן, לטבול כל פופ בציפוי שוקולד, דואג לאטום את השוקולד סביב בסיס המקל.
לקשט עם סוכריות נחשקות טפטוף שוקולד.
הגדר כל פופ לתוך בלוק פרחים כדי לאפשר סט.