מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה וביצה סיציליאנית, עוגת תפוחי אדמה וביצה סיציליאנית, ו תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני מוקרמים.
הוראות
1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים, בעורם, במים רותחים בעדינות עד רך על 30-40 דקות בהתאם לגודל. בינתיים, מטגנים את קוביות הפנצ ' טה עד להזהבה.
שים את החלב ואת רוב החמאה במחבת תפוחי האדמה כדי להתחמם. לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות גדולות, ואז להטות בחזרה למחבת עם החלב. מחית אותם (כל עוד אתה משתמש תפוח אדמה floury תקבל מחית אור ורך באמצעות מחית יד חשמלית, או מחית).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הפנצ ' טה, ביצים, שום וכל שאר החומרים מלבד פירורי הלחם וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
השתמש בחמאה הנותרת כדי חמאה בתחתית וצדדים של בדיל springform 23cm. מעיל החלק הפנימי של הפח עם על פירורי הלחם ולמלא בתערובת תפוחי אדמה. להחליק את פני השטח ומפזרים את פירורי הלחם הנותרים, לחיצה עליהם בעדינות לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
אופים במשך כ 1hr 10 דקות עד עוגת תפוחי אדמה מוגדר, עם מתנדנד קל באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן לו לנוח 5 דקות ואז לשחרר מן הצדדים עם סכין לפני שחרור הפח. להחליק על צלחת ומפזרים עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
מגישים חם או חם. ניתן להכין עד סוף שלב 3 בלילה שלפני ונשאר מכוסה במקרר.