עוגת תפוחי אדמה סיציליאנית
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה וביצה סיציליאנית, עוגת תפוחי אדמה וביצה סיציליאנית, ו תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני מוקרמים.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים, בעורם, במים רותחים בעדינות עד רך על 30-40 דקות בהתאם לגודל. בינתיים, מטגנים את קוביות הפנצ ' טה עד להזהבה.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
שים את החלב ואת רוב החמאה במחבת תפוחי האדמה כדי להתחמם. לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות גדולות, ואז להטות בחזרה למחבת עם החלב. מחית אותם (כל עוד אתה משתמש תפוח אדמה floury תקבל מחית אור ורך באמצעות מחית יד חשמלית, או מחית).
מערבבים את הפנצ ' טה, ביצים, שום וכל שאר החומרים מלבד פירורי הלחם וקורנית.
השתמש בחמאה הנותרת כדי חמאה בתחתית וצדדים של בדיל springform 23cm. מעיל החלק הפנימי של הפח עם על פירורי הלחם ולמלא בתערובת תפוחי אדמה. להחליק את פני השטח ומפזרים את פירורי הלחם הנותרים, לחיצה עליהם בעדינות לתוך תפוחי האדמה.
אופים במשך כ 1hr 10 דקות עד עוגת תפוחי אדמה מוגדר, עם מתנדנד קל באמצע.
תן לו לנוח 5 דקות ואז לשחרר מן הצדדים עם סכין לפני שחרור הפח. להחליק על צלחת ומפזרים עלי הקורנית.
מגישים חם או חם. ניתן להכין עד סוף שלב 3 בלילה שלפני ונשאר מכוסה במקרר.