עוגת תפוחים III
עוגת תפוחים III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מילוי עוגת תפוחים, סוכר חום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה, ביצים ומילוי פאי תפוחים.
מערבבים את הסוכר החום, קמח, חמאה, קינמון ואגוזי מלך.
מפזרים מעל החלק העליון של הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.