עוגת תפוחים Streusel קמח תירס
מתכון עוגת תפוחים Streusel קמח תירס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 814 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, אגוז מוסקט טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמוציות-תפוזים עם ציפוי Streusel קמח תירס, עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), ו מאפינס אוכמניות לימון תירס עם ציפוי Streusel ו Lemo (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים בגבינה. בעדינות לעבוד חמאה עם קצות האצבעות עד תערובת יוצרת פירורים גדולים. כיסוי וצינה 30 דקות.
בינתיים, להסיר עוגה קפואה מן pieplate אלומיניום ולמקם בתוך ungreased 10 " צלחת עמוקה pieplate.
חותכים חריצים בקרום העליון על פי הוראות החבילה.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 50 דקות.
מפזרים streusel קמח תירס מעל עוגה, mounding מעט במרכז.
אופים, חשוף, 20 עד 25 דקות נוספות או עד השחמה תוסס. מגניב ב pieplate על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.