עוגת תפוחים זהובה
עוגת תפוחי זהב יכולה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. לקינוח הזה יש 486 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך תמצית ונילן, מי קרח, תפוחים זהובים בטעם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 26%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת תפוחי קציר זהב, עוגת תפוחים טעימה זהובה, ו תפוח הזהב.
הוראות
בסיר גדול שלבו תפוחים, 3/4 כוס מיץ תפוחים, סוכר, קינמון ותבלין פאי תפוחים; מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
שלב עמילן תירס ומיץ תפוחים שנותר; מוסיפים לסיר. מחזירים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר או עד מעובה.
מסירים מהאש. מערבבים וניל. מגניב לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם.
לקרום, שלבו קמח ומלח; חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת מתפוררת. מוסיפים מים בהדרגה, 1 כף בכל פעם; זורק עם מזלג עד שניתן ליצור בצק לכדור. מחלקים לשניים, מה שהופך חצי אחד מעט גדול יותר. על משטח מקומח קלות מרדדים חלק גדול יותר.
קו 9-ב. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והתפוחים רכים. מצננים על רשת.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. זונין פרוסקו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זונין פרוסקו
זוכה מדליית זהב: 2014 תחרות יין בינלאומית בלוס אנג ' לסמאוד מאוזן ומושך, עם תו השקדים העדין במיוחד האופייני לפרוסקו. אפריטיף מעולה, ניתן להגיש אותו גם לאורך כל הארוחה - כולל קינוח-כל עוד המנות אינן בטעם חזק מדי.