המתכון פאי תפוחים סופר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 7 שעות ו-45 דקות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, אפלג'ק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את החמאה, קיצור ו applejack למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
אפלג ' ק
חמאה
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, מלח וסוכר על ידי פועם 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 5 עד 6 פעמים עד המרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
הוסף את התקצור ואת הדופק עוד 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
5
הסר את המכסה של מעבד המזון ומפזרים 5 כפות של אפלג ' ק. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' ק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
הוסף עוד applejack לפי הצורך, ואת הדופק שוב עד התערובת מחזיקה יחד כאשר סחוט. לשקול את הבצק ולחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' ק
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
לקלף וליבות התפוחים. חתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק את כל התפוחים עם 1/4 כוס הסוכר, במקום מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולאפשר לנקז במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
2
להעביר את הנוזל מנוקז לסיר קטן, במקום מעל חום בינוני ולהפחית עד 2 כפות. להפריש להתקרר. לזרוק את התפוחים עם הסוכר שנותר, קמח טפיוקה, ג ' לי, סיידר, מיץ ליים, מלח וגרגרי גן עדן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
מיץ ליים
תפוח
סיידר
ג'לי
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר דיסק אחד של בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר מקומטת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומתגלגלים למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
4
מניחים לתוך 9 1/2 עד 10 אינץ מחבת טארט כי הוא 2 אינץ ' עמוק. בעדינות לחץ על הבצק לתוך הצדדים של המחבת, crimping ו זמירה את הקצוות לפי הצורך. שימו ציפור פאי במרכז תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
מחבת
5
מניחים את התפוחים לתוך פגז העוגה בלתי מוסווה במעגלים קונצנטריים החל סביב הקצוות, עובד לכיוון המרכז ויוצר תלולית קלה במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
תפוח
6
יוצקים על כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מרדדים את בצק העוגה השני כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גלול
8
מניחים את הבצק הזה על התפוחים, דוחסים את ציפור העוגה דרך הקרום העליון. לחץ יחד את הקצוות של הבצק סביב שולי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
קרום
בצק
9
מברשת את הקרום העליון עם מיץ מופחת בכל מקום למעט סביב קצה העוגה. לקצץ כל בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
מיץ
10
מניחים את העוגה על חצי מחבת מרופדת בנייר קלף ואופים על הרצפה * * של התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
11
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהתפוחים מבושלים דרך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר מתלה להתקרר מינימום של 4 שעות או עד כמעט טמפרטורת החדר.