קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים סופר

עוגת תפוחים סופר
המתכון פאי תפוחים סופר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 7 שעות ו-45 דקות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, אפלג'ק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את החמאה, קיצור ו applejack למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
אפלג ' קאפלג ' ק
חמאהחמאה
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, מלח וסוכר על ידי פועם 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 5 עד 6 פעמים עד המרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
הוסף את התקצור ואת הדופק עוד 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
5
הסר את המכסה של מעבד המזון ומפזרים 5 כפות של אפלג ' ק. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
הוסף עוד applejack לפי הצורך, ואת הדופק שוב עד התערובת מחזיקה יחד כאשר סחוט. לשקול את הבצק ולחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
לקלף וליבות התפוחים. חתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק את כל התפוחים עם 1/4 כוס הסוכר, במקום מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולאפשר לנקז במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
להעביר את הנוזל מנוקז לסיר קטן, במקום מעל חום בינוני ולהפחית עד 2 כפות. להפריש להתקרר. לזרוק את התפוחים עם הסוכר שנותר, קמח טפיוקה, ג ' לי, סיידר, מיץ ליים, מלח וגרגרי גן עדן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
מיץ לייםמיץ ליים
תפוחתפוח
סיידרסיידר
ג'ליג'לי
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר דיסק אחד של בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר מקומטת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומתגלגלים למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
4
מניחים לתוך 9 1/2 עד 10 אינץ מחבת טארט כי הוא 2 אינץ ' עמוק. בעדינות לחץ על הבצק לתוך הצדדים של המחבת, crimping ו זמירה את הקצוות לפי הצורך. שימו ציפור פאי במרכז תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
5
מניחים את התפוחים לתוך פגז העוגה בלתי מוסווה במעגלים קונצנטריים החל סביב הקצוות, עובד לכיוון המרכז ויוצר תלולית קלה במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
תפוחתפוח
6
יוצקים על כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מרדדים את בצק העוגה השני כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
8
מניחים את הבצק הזה על התפוחים, דוחסים את ציפור העוגה דרך הקרום העליון. לחץ יחד את הקצוות של הבצק סביב שולי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
בצקבצק
9
מברשת את הקרום העליון עם מיץ מופחת בכל מקום למעט סביב קצה העוגה. לקצץ כל בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
מיץמיץ
10
מניחים את העוגה על חצי מחבת מרופדת בנייר קלף ואופים על הרצפה * * של התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
11
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהתפוחים מבושלים דרך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר מתלה להתקרר מינימום של 4 שעות או עד כמעט טמפרטורת החדר.