צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוח קרמל יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך סוכר, קמח, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 10 גביע bundt פאן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה וקמח מחבת 10 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1 1/3 כוס הסוכר ו 1 כפית של התבלין העוגה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לזרוק את התפוחים עם הנותרים 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תבלינים עוגה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
5
לטאטא את הביצים ושמן יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להקציף את שמנת חמוצה, גרידת תפוזים ומיץ, וניל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדרים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ רק עד בשילוב אבל עדיין קצת גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
באמצעות כף מחוררת, לפזר על 1/2 כוס של התפוחים בתחתית מחבת bundt. שים על שליש הבלילה על גבי. חוזר, לסירוגין עם התפוחים והבלילה הנותרים, מסתיים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
Kugelhopf Pan
9
אופים את העוגה עד שהיא מתרחקת מן הצדדים של המחבת ושיפוד מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות. מגניב 10 דקות ולהפוך את העוגה על מתלה להציב מעל תבנית אפייה. מגניב. (העוגה יכולה להיות מוכנה עד לנקודה זו יום קדימה.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ו 2 כפות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים, מערבלים את המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הוא קרמל בצבע ענבר כהה, על 15 דקות. משוך מחבת מן החום בזהירות לשפוך את הקרם (לטפל זה יהיה להתיז). מערבבים בפקאנים, וניל, ומלח. מגניב עד קרמל הופך עבה syrupy, ואז באופן שווה לשפוך על העוגה מגניב עד להגדיר.