עוגת תפוחים קרמל מתוקה
צריך קינוח צמחוני? פאי קרמל מתוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, קורנפלור, בצק עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו לחמניות מתוק תפוח קרמל, צלעות חזיר תפוח קרמל בלסמי עם מחית בטטה, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!} (מתכונים דומים).
הוראות
בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם חתיכת נייר ולסדר משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.
הסר משקולות עוגה לסכל. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים סוכר מגורען, קורנפלור, 2 כפיות קינמון, מלח ואגוז מוסקט בקערה; מפזרים על תפוחים. זרוק בעדינות. מערבבים בקרמל. כפית תערובת תפוחים לתוך קרום מוכן.
מערבבים 1/2 כפית קינמון, קמח וסוכר חום בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים בשיבולת שועל.
מפזרים תערובת שיבולת שועל באופן שווה על תערובת תפוחים.
אופים ב 375 במשך 40 דקות. מגן קצוות הקרום בנייר כסף.
אופים עוד 10 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.