עוגת תפוחים תוצרת בית
פאי תפוחים תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, סוכר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, מרק פשטידת עוף תוצרת בית, ו עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס).
הוראות
מערבבים יחד תפוחים, סוכר, קמח, קינמון טחון, ומלח.
תן לעמוד 15 דקות, בעדינות ערבוב מדי פעם.
רול 1 קרום קמח תירס דיסק בצק עובי 1/8 אינץ '(כ 11 אינץ ' רחב) על משטח משוריין היטב. בעדינות לחץ בצק לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. כפית תערובת תפוח לתוך הקרום, אריזה בחוזקה הרכבה במרכז; נקודה עם חמאה לחתוך לחתיכות.
רול הנותרים דיסק בצק עובי 1/8 אינץ '(כ 13 אינץ ' רחב). בעדינות מניחים את הבצק על מילוי; לקפל את הקצוות מתחת, ואת crimp, איטום לקרום התחתון.
מניחים פאי על מחבת ג ' לי.
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
אופים ב 375 על מדף תנור שליש למעלה מתחתית התנור 50 דקות. לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ואופים 40 דקות.
להעביר מתלה תיל, מגניב 1 1/2 עד 2 שעות לפני ההגשה.