עוטפת בשר יווני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בשר יווני עוטפת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 488 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא פלפל, תיבול יווני, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: עוטפת ירך חזיר יוונית, עוטפת יוונית בגריל, ו עוטפת סלט יווני.
הוראות
לבשל הראשון 4 מרכיבים 1/4 כפית. מלח במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 9 דקות או עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב על מגבות נייר.
מערבבים יחד מלפפון, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כפית. מלח. כף 2 כף. תערובת מלפפון במרכז כל לעטוף; העליון עם תערובת בשר, עגבניות, פטה.
מגלגלים, ומגישים עם תערובת מלפפון נותרת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שטוח גינה מסורתית עוטפת תרד.