מתכון זה מספק 6 מנות. עם 415 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו מקסיקני, יין, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פירה סגול, פירה סטוקס בטטות סגולות, ו שום צלוי מחית תפוחי אדמה סגולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פלפל שחור, allspice, אורגנו, ו 1 כפית מלח בקערה קטנה. עוף עונה בנדיבות על כל הצדדים, באמצעות כמחצית תערובת התבלינים ואת הזמנת השאר מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה בתנור הולנדי בטוח לתנור עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים עוף במחבת, עור בצד למטה. מבשלים בלי לזוז עד חום זהוב, כ 8 דקות. הפעל עם מריות בצד השני חום, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר עוף מן העברת פאן לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים גזרים ובצל למחבת, מגרדים את התחתית כדי להוציא חתיכות מצחמות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התרכך קלות, על 7 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
הוסף יין וגרד תחתית מחבת כדי לעקור עוד חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ולהוסיף חומץ סיידר, מרק עוף וארבע jalapenos. מערבבים בתערובת התבלינים הנותרים. להחזיר את העוף למחבת, גנן את הירכיים בצד העור בירקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 כפיות מלח חם
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים לתנור ומבשלים שנחשפו עד שמבשלים דרך העוף והנוזל מצטמצם ברובו, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעוד העוף מתבשל, מכסים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מים קרים. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. צמצם לרתיחה ומבשל עד למכרז המזלג, כ -15 דקות לאחר הרתיחה הושגה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף שני jalapenos הנותרים, חמאה, שמנת חמוצה, חלב מלא, גבינת שמנת. מחית עם מחית תפוחי אדמה או שוט עם מיקסר כף יד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.