המתכון עוף-Tasso-Andouille נקניק גמבו מוכן בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 435 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שיני שום, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו עוף במיה עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים הראשון 3 מרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
2
מניחים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
ניקוז על מגבות נייר. לחסל את התנור ההולנדי עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף
4
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 25 דקות או עד התערובת היא מהגוני כהה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו שוקי עוף
5
מערבבים בצל ואת הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 18 עד 20 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף מרק. מערבבים עוף, נקניק, טאסו, טימין, ופלפלי קרקע שחורים ואדומים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
6
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
הסר מהחום; לשרת מעל אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
8
מקשטים, אם תרצה.
9
שרימפס-Tasso-Andouille נקניק גמביה: להשמיט ירכיים עוף ולהמשיך עם שלבים 1, 2, ולהמשיך עם שלב 4, ערבוב ב 4 lb. בגודל בינוני שרימפס גלם, קלופים, ואם תרצה, deveined, האחרון 15 דקות של בישול.