עוף אגוז עם רוטב שמנת דיז'ון
עוף אגוז עם רוטב שמנת Dijon עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל דיז'ון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: עוף אגוז עם רוטב שמנת דיז'ון, עוף עם דיז'ון-רוטב שמנת טרגון, ו פסטה עוף בגריל ברוטב שמנת אגוז גורגונזולה.
הוראות
שלב 1/4 כוס חמאה ואבקת שום בקערה קטנה, ערבוב היטב; להפריש.
מערבבים פירורי לחם ו-5 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה, מערבבים היטב.
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד 1/2 " עובי באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מברשת שני הצדדים של עוף עם חמאת שום; לדלות פירורי לחם.
מחממים 1 כף חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חמאה נמסה.
להוסיף 3 חזה עוף; לבשל 4 עד 6 דקות בכל צד או עד השחמה קלה ועשה.
העברה למגש; הליך חוזר עם שאריות עוף, חמאה ושמן זית.
בינתיים, לשלב קצפת הנותרים 4 מרכיבים בסיר קטן; לטאטא עד מעורבב. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את גב כף.