קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף אפוי וברי

עוף אפוי וברי
עוף אפוי וברי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-242 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם בירה, גבינת ברי, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברי כחול (ברי אפוי עם אוכמניות), ברי אפוי עם ריבת תאנה, ו ברי אפוי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים את הבירה או יין לתוך צלחת אפייה זכוכית גדולה מספיק כדי לפרוס את העוף. מתבלים את העוף במלח, פלפל ואורגנו משני הצדדים, ומניחים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
בירהבירה
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מיצים לרוץ ברור. בעוד העוף מתבשל, פרוס ברי עם הקליפה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. כאשר העוף נעשה, מניחים פרוסות ברי מעל. חזור לתנור במשך 3 עד 5 דקות, עד גבינה מותכת. וואלה, עוף עם רוטב ברי הושלם!
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
רוטברוטב
ברי.ברי.
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור