אם יש לכם שמן זית, כוסברה טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: ברביקיו שפשף צדפות עם מרק כרוב כבוש שמנת, בשר חזיר שפשף עם זיגוג משמש וכרוב כבוש, ו מרק אספרגוס קרמי עם צדפות צרובות.
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר 5 ליטר מעל חום בינוני, ואז מבשלים בייקון ובצל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב שומן בייקון הוא שניתנו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים כרוב כבוש ויין ומבשלים במהירות, חשופים, עד שרוב היין התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש
יין
3
מערבבים במלאי שמנת כבדה, ואז מבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
מלאי
4
הסר מן החום ומערבבים חרדל, שמנת חמוצה, הנותרים 2 כף חמאה. מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה וקרם (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור לסיר. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
חרדל
חמאה
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סיר
1
מערבבים קמח, תבלינים ומלח כשר בקערה. צדפות טפיחה יבש, ולאחר מכן בנדיבות מעיל צד אחד של כל צדפה באופן שווה עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
צדפות
תבלינים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מנצנצת. לבשל צדפות, צד רגיל למטה ראשון, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל. שמן בישול מתובל מילואים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחלקים מרק בין 6 קערות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים 2 צדפות בכל קערה ומעל עם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ארוגולה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
טפטוף מרק עם שמן שמור.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
1
* מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.* תערובת תבלינים (לצדפות) ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.