עוף באפלו ועטיפות החווה
עוף באפלו ועטיפות ראנץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר דקים, טפטוף בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: מטבל עוף באפלו עם חווה, מטבל עוף בחוות באפלו, ו עוטפת עוף באפלו.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה פריך, 10 עד 15 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר כאשר מגניב.
מסננים את כל אבל 2 כפות של טפטוף בייקון, ומבשלים ומערבבים את נתחי חזה עוף עד השחמה, על 10 דקות. מכסים את המחבת ומאפשרים לעוף להמשיך לבשל עד שכבר לא ורוד בפנים והמיצים לרוץ ברור, על 10 דקות יותר. מערבבים ברוטב הבופאלו וחמאה מומסת עד העוף מצופה היטב. מערבבים בבייקון התפורר. שמור על התערובת חמה.
מחממים את הטורטיות, אחד בכל פעם, במחבת גדולה ungreased מעל חום בינוני עד שהם מתחילים ליצור בועות אוויר כתמים חומים קטנים. ממלאים כל טורטיה מחוממת עם כ 1/3 כוס של מילוי עוף כף או כך של עגבניות; מפזרים את העגבניות עם 1 כף של רוטב החווה. לעטוף את הטורטייה סביב המילוי; לשרת חם.