עוף באפלו ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף באפלו ותפוחי אדמה. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב גבינה, פירורי פתיתי תירס, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוף באפלו תפוחי אדמה ממולאים, תפוחי אדמה בציפוי עוף באפלו, ו פעמיים אפוי באפלו עוף בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד רצועות עוף ורוטב כנף.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה, רוטב, גבינה ומרק. כפית לתבנית אפייה.
מניחים רצועות עוף בשכבה אחת מעל תערובת תפוחי אדמה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד פירורים וחמאה.
אופים 30 דקות; לחשוף ולאפות 20 עד 25 דקות יותר או עד תפוחי אדמה הם מכרז ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבות נחתכים.