עוף בגריל עם סלט איטלקי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף בגריל עם סלסה איטלקית, שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות איטלקי, ו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סלסה, בקערה גדולה, לערבב שעועית, זיתים, פלפלים, עגבניות, בצל, פטרוזיליה ו 1 כוס הרוטב עד מעורבב היטב. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
עוף מברשת עם הנותרים 1/4 כוס ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
כיסוי ועוף גריל מעל חום בינוני 15 עד 20 דקות, מפנה צחצוח עם רוטב מדי פעם, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (170F).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.