עוף ברוטב מרסלה דובדבן
עוף ברוטב מרסלה דובדבן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי חזה עוף, דובדבנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף ברוטב מסקרפונה חרדל, ו עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים Marsala בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות, ולהניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. כסה וחמם.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
להוסיף שאלוט וקורנית; לטגן 1 דקה או עד מכרז. מערבבים במרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת דובדבנים, נשארים 1/4 כפית מלח, ונשארו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 2 דקות או עד הרוטב הוא עבה מעט.