עוף ברוטב שמנת
עוף ברוטב שמנת נטול גלוטן,, שלם 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך עוף, שום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו עוף טטרזיני (פסטה עם עוף ופטריות ברוטב שמנת), עוף ברוטב שמנת, ו עוף ברוטב שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב עוף( חזה למעלה), מרק עוף, מים, קרם מקסיקני, עגבניות, פלפלים אדומים, פלפלים חלפיניו, בצל, שום, אורגנו, עלה דפנה, פלפל קאיין, מלח ופלפל בעציץ גדול, הבטחת כל החומרים שקועים בנוזל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
להפוך עוף באמצעות זוג מלקחיים. מכסים stockpot ומבשלים עד העוף מבושל דרך, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר עוף מתערובת ולהניח בצד.
להגדיל את החום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה, ברפרוף את כל השומן שעולה על פני השטח, 5 עד 10 דקות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל הגשה ולחזור stockpot; מערבבים בכוסברה קצוצה ומבשלים עד העוף התחמם, כ 5 דקות.