עוף ברוטב שמנת חמאתי לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב לימון שמנת חמאתי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צליפיני עוף בלימון עם רוטב שמנת שום לימון, עוף פיקטה עם אטריות לימון חמאתי, ו עוף עשבי תיבול עם רוטב שמנת לימון.
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה הוכחה בתנור. לסחוט את המיץ של לימון אחד על העוף, ומתבלים עם פלפל לימון, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ויין לבן; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך. מנמיכים את החום בינוני; להקציף בקמח. בהדרגה להקציף שמנת כבדה לתוך תערובת הקמח. מערבבים בחלב ומיץ לימון שנותר.
יוצקים את רוטב השמנת ישירות על חזה העוף בתבנית האפייה.
מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז חתיכת עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).