קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף בשמנת עשב עגבניות

עוף בשמנת עשב עגבניות
עוף בשמנת עשבי תיבול עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך חמאה, קצפת כבדה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . נסו עוף מצופה בעשב עם רוטב שמנת עגבניות, עוף ברוטב עגבניות עשבי תיבול, ו עוף ברוטב עגבניות מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה רדודה. בעדינות ללחוץ חתיכות עוף לתוך תערובת קמח כדי מעיל ולנער את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חתיכות עוףחתיכות עוף
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושאלות בחמאה מומסת עד ששאלות מתרככות ועוף מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים יין לבן למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחימות של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
מערבבים עגבניות ומיץ לימון לתערובת עוף; ומבשלים 2 דקות, יוצקים שמנת. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים כדי להפחית את הנוזל לעקביות עבה יותר, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
קרםקרם
5
הסר מחבת מחום ומערבבים טרגון.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת