עוף בשמנת עשבי תיבול עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך חמאה, קצפת כבדה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . נסו עוף מצופה בעשב עם רוטב שמנת עגבניות, עוף ברוטב עגבניות עשבי תיבול, ו עוף ברוטב עגבניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא קמח, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה רדודה. בעדינות ללחוץ חתיכות עוף לתוך תערובת קמח כדי מעיל ולנער את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
חתיכות עוף
פלפל שחור
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושאלות בחמאה מומסת עד ששאלות מתרככות ועוף מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שאלות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים יין לבן למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחימות של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
מערבבים עגבניות ומיץ לימון לתערובת עוף; ומבשלים 2 דקות, יוצקים שמנת. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים כדי להפחית את הנוזל לעקביות עבה יותר, 5 עד 10 דקות יותר.