עוף ג'ינג'ר & אפונה שלג
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, אורז חום מיידי, אפונה שלג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוף שומשום עם ג'ינג'ר & אפונה שלג, עוף מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו אורז ג'ינג'ר מאודה עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה וג ' ינג ' ר במחבת nonstick גדולה.
להוסיף ירקות; לזרוק מעיל. מבשלים על חום בינוני-גבוה 5 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף עוף; לבשל 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.