עוף גויאבה אפוי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, ריבה גויאבה, allspice הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ברי אפוי עם גויאבה, חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה, ו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ריבה גויאבה, מיץ לימון, רוטב סויה, allspice, מלח, ופלפל בסיר על אש בינונית. מבשלים עד שריבה נמסה והתערובת מעורבבת.
מערבבים יחד מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת גויאבה. מביאים לרתיחה, ומרתיחים 1 דקה עד מעובה.
מניחים עוף בשקית גדולה zip-top; יוצקים רוטב 1/4 כוס על עוף, משליך למעיל. כיסוי וצינה 1 שעה או לילה.
מניחים עוף במחבת צלייה גדולה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות; לנקז נוזל.
יוצקים רוטב שנותר על פני עוף.
אופים 15 דקות או עד חום זהוב.