קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

עוף גויאבה אפוי

עוף גויאבה אפוי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, ריבה גויאבה, allspice הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ברי אפוי עם גויאבה, חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה, ו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ריבה גויאבה, מיץ לימון, רוטב סויה, allspice, מלח, ופלפל בסיר על אש בינונית. מבשלים עד שריבה נמסה והתערובת מעורבבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
גויאבהגויאבה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים יחד מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת גויאבה. מביאים לרתיחה, ומרתיחים 1 דקה עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
גויאבהגויאבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר מהחום, וקריר.
4
מניחים עוף בשקית גדולה zip-top; יוצקים רוטב 1/4 כוס על עוף, משליך למעיל. כיסוי וצינה 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מניחים עוף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות; לנקז נוזל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
יוצקים רוטב שנותר על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן