עוף הבאפלו המתובל של רוב.
עוף הבאפלו המתובל של רוב דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, אבקת צ'ילי, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו כנפיים בגריל עם קרוק-סיר מתוק & רוטב באפלו חריף, מטבל עוף חריף באפלו, ו מרק עוף חריף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, פלפל שחור, אגוז מוסקט, פטרוזיליה מיובשת, ואבקת צ ' ילי בקערה עד לשלב ביסודיות.
מעבירים חצי מתערובת הקמח לקערה אחרת. מקציפים ביצים בקערה שלישית.
מחממים שמן צמחי בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לדלות חתיכות עוף לתוך תערובת קמח בקערה הראשונה, ואז לטבול לתוך ביצה מוכה; סוף סוף לטבול כל חתיכה בתערובת קמח מהקערה השנייה.
מניחים 3 או 4 חתיכות עוף בפירורי לחם בכל פעם לתוך השמן החם, ומטגנים עמוק עד העוף הוא חום זהוב, 5 עד 8 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז חתיכת עוף צריך לקרוא 165 מעלות F (75 מעלות C).
מערבבים את הרוטב החריף עם רוטב סויה בסיר על אש נמוכה; לאט מערבבים את הדבש לתוך הרוטב, ערבוב עד משולב היטב. מערבבים חמאה לתוך הרוטב.
מניחים את העוף המטוגן בשמן עמוק לתוך קערה, ולזרוק עם הרוטב לשרת.