עוגת קטיפה אדומה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1359 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, אבקת קקאו מעובד הולנדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה כל מחבת עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
קרם חמאה, סוכר ושמן במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה והכה עד incorporated. מקציפים את וניל, חומץ וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה ב 3 קבוצות לסירוגין עם החמאה, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס לתוך המרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב על מדף אפייה במשך 15 דקות לפני הסרת העוגה מן המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. חותכים כל עוגה לתוך 2 שכבות וכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
8
מערבבים את הקרם, חלב, שעועית וניל וזרעים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר את שעועית וניל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
10
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד מעובה למשחה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
לגרד לתוך קערה, לכסות ולקרר עד קר מאוד, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk ולהכות עד התערובת היא רכה מאוד והסוכר הוא מומס לחלוטין, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים את הדבק הקר, כמה כפות בכל פעם לתערובת החמאה ושוט עד אור ורך.