עוף וארטישוק ברוטב וודקה לימון
עוף וארטישוק ברוטב וודקה לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פטרוזיליה, מיץ לימון, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . עם כפית נסו עוף ארטישוק ופסטה ברוטב שמנת לימון, קפליני עם סלמון ולימון-שמיר - וודקה רוטב, ו וודקה לימון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות.
מסננים ומעבירים פסטה לקערה; מערבבים בחמאה.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
עוף העונה עם 1 קמצוץ תיבול איטלקי ופלפל שחור; מקום בתבנית אפייה.
עוף צלוי בתנור עד שכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים עגבניות מיובשות ושום עד השום מתרכך, כ 2 דקות.
מערבבים מרק עוף וקורנפלור יחד בקערה עד מומס; מערבבים לתוך תערובת עגבניות מיובשות.
מערבבים מיץ לב ארטישוק, וודקה, ומיץ לימון לתוך תערובת מרק עוף; מבשלים עד מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים לבבות ארטישוק, עוף, 1 כפית תיבול איטלקי, פטרוזיליה, אורגנו; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מערבבים פסטה וגבינת פטה 1/4 כוס לתוך תערובת עוף-ארטישוק ומבשלים עד פסטה הוא התחמם גבינת פטה הוא נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מפזרים תערובת עם הנותרים 1/4 כוס גבינת פטה; מערבבים.