עוף ובזיליקום מוקפץ
עוף ובזיליקום מוקפץ לוקח מסביב בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. אם יש לכם עצמות, שמן צמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף בזיליקום מוקפץ ומטגנים, עוף מערבבים ומטגנים עם זנגביל ובזיליקום, ו עוף תאילנדי עם בזיליקום מוקפץ.
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
חותכים לרוחב לרצועות בעובי 1/8 אינץ 'באורך 2 עד 3 אינץ'.
מניחים מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ 'על חום גבוה; כאשר חם, להוסיף שמן, שום, זנגביל, פתיתי צ' ילי, ואת העוף. מערבבים לעתים קרובות עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), 3 עד 4 דקות.
בקערה קטנה, לערבב מרק, רוטב דגים, קורנפלור עד חלקה.
מוסיפים למחבת ומערבבים עד שהרוטב רותח, על 1 דקה.
מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים רק עד שבקושי נבלו, כ -30 שניות.
מוסיפים מלח לפי הטעם ושופכים לתוך קערת הגשה.