עוף וברוקולי סטרוגנוף על פסטה מחיטה מלאה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לך שמן זית, יין בישול, פטריות קרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוף גבינה ופסטה מחיטה מלאה ברוקולי, פסטה מחיטה מלאה עם ברוקולי ונקניקיות עוף, ו בקר סטרוגנוף עם פסטה מחיטה מלאה.
הוראות
מחבת 12 אינץ ' חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפות שמן ועוף; לטגן במשך 3 עד 5 דקות או עד העוף נעשה.
לאותו מחבת, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, פטריות, ובצל. מבשלים 5 דקות, או עד השחמה וקרמל. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים יין בישול, פתיתי פלפל אדום, אם תרצה בכך. המשך לבשל עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-3 עד 4 דקות. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים שמנת חמוצה, גבינת פרמזן ופלפל שחור. מערבבים עד מחומם דרך, להיזהר לא לרתוח. מבשלים ברוקולי במיקרוגל 2 עד 3 דקות עד פריך במכרז.
מניחים פסטה מבושלת על צלחות ארוחת ערב. למעלה כל צלחת עם ברוקולי ושופכים עוף סטרוגנוף מעל.