עוף וכופתאות
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מטגן, שאבלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים 2 כפות שמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 8 דקות, הופך חום בכל הצדדים. מערבבים במרק ויין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מסננים עוף, הזמנת תערובת מרק. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר.
בצל מטגן ב 1 כף שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה 5 דקות.
להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש נמוכה; להוסיף 1/4 כוס קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק שמורות; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה מעט תוסס. מערבבים בקצפת.
מוסיפים תערובת עוף ובצל לתערובת מרק; מביאים לרתיחה.
שלב 1 1/3 כוסות קמח, אבקת אפייה, ונשאר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת.
מוסיפים חלב; מערבבים עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם לחים. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות לתוך תערובת מרק רותח; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 20 דקות או עד כופתאות נעשים.