עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בסיר או בסיר גדול.
מוסיפים מים, מלח, סלרי ובצל ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף מבושל במלואו. להגביר את החום להביא עוף ומניה לרתיחה.
מוסיפים כופתאות, מכסים ומרתיחים בעדינות 8 עד 10 דקות או עד כופתאות ועוף רכים. מצקת לתוך קערות הגשה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מוסיפים חלב כדי להפוך בצק נוקשה ללוש עד incorporated.
מגלגלים את הבצק לעובי של 1/8 אינץ 'וחותכים לרצועות 1 אינץ', ריבועים או יהלומים.
הוסף עוף ומניה כפי שהורה לעיל.