קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

עוף וכופתאות

עוף וכופתאות
עוף וכוסונים דורשים בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1624 קלוריות , 122 גרם חלבון ו -100 גרם שומן . גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, שמן קנולן, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מרק עוף עם גונדי של עינת אדמוני (כופתאות עוף וחומוס איראניות) , עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושל) וכוסאות עוף וכוסאות .

הוראות

1
מפרידים את שוקי העוף מהירכיים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצפים את החלקים בקמח, מנערים מעליהם את העודפים ושומרים את שאריות הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
רגל עוףרגל עוף
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
2
מכניסים את השמן למחבת עם תחתית כבדה ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקניתשמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
מוסיפים את העוף ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביותל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, הפטריות והתירס.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
1 עד 3 צ'ילי סרנו1 עד 3 צ'ילי סרנו
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביותל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
פלפל ירוק קצוץ, לא חובהפלפל ירוק קצוץ, לא חובה
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים
5
מפזרים את הקמח השמור ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
6
מוסיפים מרק עוף ומערבבים. מכניסים את חלקי העוף לתוך הירקות ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביותפובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביותל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
דובדבני מרסקינו ועוד קצפת ושוקולד מומס לקישוט, לא חובהדובדבני מרסקינו ועוד קצפת ושוקולד מומס לקישוט, לא חובה
7
רגע לפני שזמן הבישול נגמר, מערבבים את תערובת האפייה, תיבול העופות והחלב בקערה קטנה. מורידים את הבלילה בכפות על העוף המבעבע ומשאירים קצת מקום בין הכיסונים. מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 כוס (4 אונקיות) יוגורט וניל1/2 כוס (4 אונקיות) יוגורט וניל
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביותל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
פרוסות לימון ונענע טרייה, לא חובהפרוסות לימון ונענע טרייה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון ונענע טרייה, לא חובהלימון ונענע טרייה, לא חובה
8
הגש חם.