עוף וכוסונים דורשים בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1624 קלוריות , 122 גרם חלבון ו -100 גרם שומן . גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, שמן קנולן, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מרק עוף עם גונדי של עינת אדמוני (כופתאות עוף וחומוס איראניות) , עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושל) וכוסאות עוף וכוסאות .
הוראות
1
מפרידים את שוקי העוף מהירכיים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצפים את החלקים בקמח, מנערים מעליהם את העודפים ושומרים את שאריות הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
רגל עוף
לכל פאונד), ו
2
מכניסים את השמן למחבת עם תחתית כבדה ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
מוסיפים את העוף ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, הפטריות והתירס.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
1 עד 3 צ'ילי סרנו
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים
5
מפזרים את הקמח השמור ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לכל פאונד), ו
6
מוסיפים מרק עוף ומערבבים. מכניסים את חלקי העוף לתוך הירקות ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
ל-3 אגסים בשלים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
דובדבני מרסקינו ועוד קצפת ושוקולד מומס לקישוט, לא חובה
7
רגע לפני שזמן הבישול נגמר, מערבבים את תערובת האפייה, תיבול העופות והחלב בקערה קטנה. מורידים את הבלילה בכפות על העוף המבעבע ומשאירים קצת מקום בין הכיסונים. מכסים ומבשלים 20 דקות.