תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ונקניק מעושן גמבו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 632 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סלרי, טימין, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. מתכונים דומים: עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק, נקניק מעושן Gumbo, ו פסטת גאמבו פיקנטית עם נקניק מעושן.
הוראות
1
בסיר נירוסטה גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מקציפים בקמח ומבשלים, מקציפים, עד שמתחילים להשחים, כ 4 דקות. להפחית את החום נמוך למדי. מערבבים בבצל, סלרי ופלפל פעמון ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלרי
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים את הבמיה, עלה דפנה, קורנית, אורגנו, מלח, פלפל שחור, קאיין ועגבניות. לכסות ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עלי דפנה
עגבנייה
פלפל קאיין טחון
אורגנו
טימין
במיה
מלח
4
מערבבים את המרק ואת נקניק מעושן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
מרק
5
מוסיפים את העוף ומבשלים עד הרגע, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
הסר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
7
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד הרגע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
ניקוז. שים ערימה של אורז במרכז כל קערה. מצקת את הבמיה סביב האורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
קערה
9
המלצת יין: אין אזור של עולם היין מייצר יותר מרגש עסקאות יין מאשר Languedoc-Roussillon בדרום צרפת. נסה כל אחד מהאדומים החסונים שלהם עם מרק הבמיה הזה.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Palacio דה Fefinanes אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.