עוף טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף טוסקני. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ירכיים עוף, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף מזוגג טוסקני (מותאם מhellmann ' s Chicken Change Up), עוף טוסקני לשניים, ו עוף טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום גבוה בינוני. עוף העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, חצי חתיכות עוף, וכמה שיני שום כתושות.
עוף חום 2 דקות בכל צד ולהסיר מחבת.
מוסיף שמן שנותר, עוד סיבוב אחד של המחבת, חתיכות עוף נותרות ושום. עוף חום 2 דקות בכל צד ולהסיר.
מוסיפים חמאה, שאלוט ורוזמרין למחבת ומבשלים 2 דקות, מוסיפים קמח ומבשלים 1 דקה יותר.
לטאטא ביין, להפחית 1 דקה.
לטאטא במרק ולהביא נוזלים עד בועה. להחזיר עוף למחבת ומבשלים מעל חום מתון 7 עד 8 דקות כדי לסיים בישול עוף דרך.
קינוח: זוהי ארוחה עשירה מאוד. ההצעה שלי לקינוח היא להגדיר מגש עוגיות קטן ולהציע קפה או תה.