מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני שום, סלרי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies, יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka, ו כריכי ארוחת יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף נקניק, לשבור אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ. לאחר נקניק הוא השחמה מבושל דרך, על 5 דקות, להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל, שום, סלרי ופלפל למחבת החמה ומבשלים עד שרק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים נקניק מבושל, אורז, עגבניות, ציר עוף, פפריקה (אם שימוש), מלח, במיה. מכסים במכסה ומבשלים עד שהנוזל כמעט נספג ואורז כמעט מבושל, כ -17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
במיה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
4
מוסיפים שרימפס וממשיכים לבשל עד שהנוזל נספג במלואו, והשרימפס ורודים.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.