עוף ים תיכוני ברוטב עשבי תיבול שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק ארוזים במים, צלפים, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב עשבי תיבול שמנת, עוף אפוי עשב ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני עשב לימון בגריל.
הוראות
1
מפזרים עוף עם פפריקה, מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את שאלוט ושום; מבשלים 2 דקות יותר. מערבבים פנימה את היין, הארטישוקים, העגבניות והצלפים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
שלב עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הזיתים, 1/4 כוס גבינה, בזיליקום וטימין.