עוף כבד פטה עם תאנים ואגוזים
, המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עירית, בגט לחם צרפתי, קוניאק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף, ו פטה כבד עוף".
הוראות
תרסיס 3 כוסות סופלה צלחת או טרין עם תרסיס שמן צמחי. צלחת קו עם פלסטיק לעטוף; תרסיס פלסטיק.
מערבבים כבד עוף, מרק ובצל בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הכבדים מבושלים דרך, ערבוב מדי פעם, על 12 דקות.
ניקוז בישול נוזלי; העברת כבד עוף ובצל למעבד.
מוסיפים חמאה, קוניאק ומלח למעבד. מחית עד חלקה.
להעביר צלחת מוכנה. מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות.
להביא יין להתבשל בסיר קטן.
תן לעמוד עד התאנים לרכך, כ -15 דקות.
לנקז יין. רבע תאנים. (Pâté ו תאנים ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור pâté בקירור.
מעבירים תאנים לקערה קטנה; מכסים ומקררים.)
Unmold pâté על מגש. לחץ אגוזי מלך על הצדדים של פטה.
מקשטים למעלה עם עירית וכמה תאנים. סדר חסה על מגש עם פטה.
מניחים תאנים שנותרו על גבי חסה.