קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון

Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון
זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, טקילה, חלפיניו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-18 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, ו Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי.

הוראות

1
לשפשף את הפילה עם מלח כשר ולהניח בצד. בקערה שאינה תגובתי, לשלב את הבצל, מיץ לימון, מיץ תפוזים, חלפיניו, סוכר וטקילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
טקילהטקילה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים כדי לפזר את הסוכר, ומוסיפים את הפילה לקערה. להשרות במקרר במשך 2 שעות, הפיכת פילה פעם אחת אחרי 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר את הפילה מן המרינדה ולהניח אותו בצד. לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ומעיל קל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים גריל גבוה ומניחים את הפילה מעל חום ישיר עד שהם מבושלים רק דרך אטום במרכז אבל עדיין לח, כ 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד הדג צלייה, להעביר את המרינדה השמורה לסיר וחום עד שהוא מצטמצם כ 3/4 כוס. באמצעות מלקחיים, להסיר את פילה לשרת צלחות לחלק רוטב שווה ביניהם. למעלה עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.