עוף לימוני
עוף לימוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חצאי חזה עוף, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו עוף לימון ואורזו, עוף לימון פיקטה, ו עוף פרמזן לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את הקמח בקערה רדודה. מתבלים את חזה העוף במלח, ולאחר מכן לחץ בעדינות לתוך הקמח כדי מעיל; לנער את הקמח העודף. מסדרים את העוף במחבת. מבשלים עד חום זהוב, 7 עד 10 דקות בכל צד.
מוסיפים את היין הלבן ומיץ לימון. המשך לבשל עד שדי העוף כבר לא ורודים במרכז ונוזל הבישול מצטמצם בחצי, 5 עד 7 דקות יותר.
הסר את המחבת מחום, ומערבבים חמאה לתוך הרוטב עד מומס.
יוצקים רוטב על חזה העוף, ומקשטים עם צלפים ופלחי לימון.