אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את חתיכות העוף בתערובת החמאה ואת המעיל לחלוטין. להשרות לילה (לפחות 8 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
4
מסננים עוף, להכין תיק עם קמח ותבלינים:
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים חתיכות עוף במסננת ולתת ניקוז של תערובת חלב עודף. בשקית נייר גדולה או פלסטיק (חסון), מערבבים קמח עם מלח שום, מלח בצל, קאיין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוני
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
שמן חום במחבת עבה תחתית:
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חום 2 כוסות שמן במחבת גדולה, כבדה תחתית (ברזל יצוק, נירוסטה, או אלומיניום אנודייז—משהו שיכול לקחת את החום) על חום גבוה בינוני עד קמצוץ של קמח מתחיל לרחוש כאשר ירד בשמן החם (אבל לא כל כך חם כי המחבת הוא עישון), על 177°. זכור כאשר עובדים עם שמן חם, תמיד יש מכסה מחבת קרוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים חתיכות עוף בשקית עם תערובת קמח ולנער עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2
מטגנים את העוף: עובדים בקבוצות, מוסיפים את חתיכות העוף לשמן החם במחבת ומטגנים בצד אחד במשך 12-15 דקות, עד חום זהוב, ולאחר מכן משתמשים במלקחיים כדי להפוך את החתיכות ומטגנים לעוד 10-12 דקות, שוב עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
היזהר לשמור על השמן חם מספיק כדי לטגן את העוף, אבל לא כל כך גבוה כפי שהוא שורף את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הסר מתלה לניקוז של עודפי שמן: השתמש מלקחיים כדי להסיר עוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים על מדף מעל גיליון עוגיות או מחבת לצלייה עבור השמן העודף לנקז.
ריזלינג, יין מבעבע, ו זינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור עוף מטוגן. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.