קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

עוף מטוגן עם פטריות ושקדים

עוף מטוגן עם פטריות ושקדים
עוף מטוגן עם פטריות ושקדים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 985 קלוריות. אם יש לך עלי דפנה, ירכיים עוף, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף מטוגן עם פטריות, שקדים ו Vert Haricots מוקפץ, עוף צלוי עם זעפרן, קינמון, לבנדר, שקדים, ו מערבבים עוף מטוגן, שקדים ופטריות סקיטקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל גדול, רחב, מחבת עמוקה עם שמן זית ולהביא חום גבוה. לטף את עור העוף יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את עור העוף למחבת. אתה צריך לשמוע רחש גדול כמו הירכיים פגעו במחבת. אל תנסה להזיז את העוף, העור ידבק את עצמו לתחתית המחבת ויהיה unstick עצמו כאשר הוא מוכן. אם המחבת מעשנת יתר על המידה להפוך את המבער למטה ולהמשיך לבשל. כאשר העור הוא חום ופריך, להפוך את העוף על חום אותו בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את העוף מהמחבת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מנמיכים את החום אם לא עשית זאת כבר תעלה את רוב השומן העודף.
5
תוסיף את הפנצ ' טה ובראון. כאשר pancetta התחיל לקבל חום ופריך להוסיף את הבצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק וזיעה על אש בינונית במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובטחון במשך 3 עד 4 דקות או עד שהם משחררים את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי. תחזיר את העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף ציר עוף כדי כמעט לכסות את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים את הקורנית ועלי המפרץ. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מבשלים את העוף במשך 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
הוסף עוד ציר עוף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
12
בעוד העוף מבשל מחית השקדים במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
טפטוף בקצת שמן זית בזמן שהמכונה רצה כדי להפוך את זה למשחה רופפת. מתבלים במלח ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
לאחר העוף מבושל במשך 30 עד 35 דקות, להסיר אותו מהמחבת והשמורה. לטעום את הרוטב לתיבול ומערבבים פירה שקדים. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה כדי לעבות את הרוטב, במידת הצורך. מחית שקדים יעזור לעבות את הרוטב ולהפוך אותו עשיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
( 23)( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מגישים את העוף מעל
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
שעועית ירוקה מוקפצת או הירק הירוק האהוב עליך. כפית את רוטב שקדים פטריות מעל ומקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
( 23)( 23)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. הגדר את קערה של מי קרח מלוחים היטב לזעזוע.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
18
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ומבשלים עד שהשעועית רכה אך עדיין שן על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
19
הסר מן המים הרותחים ומניח מיד לתוך מי הקרח המלוחים. לאחר השעועית הם קרירים, להסיר אותם מהמים ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מוסיפים את השום והפלפל האדום המרוסק ומביאים לחום בינוני-גבוה. כאשר השום הפך זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך. היא מילאה את ייעודה בשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
22
מוסיף את השעועית למחבת ולטגן עד שהם חמים ומצופים בשמן. מתבלים במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות