עוף Fricassee עם שורשי פטרוזיליה פטריות Chanterelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 821 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך כרישה, יין, שורשי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה טווח חינם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורי לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, וסלט כתום כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם שורשי פטרוזיליה ופטריות Chanterelle, אספרגוס קלוי ו Chanterelle Fricassée, ו עוף ופריקסה ארטישוק עם פטריות מורל.
הוראות
1
עוף עונה עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
להמיס 1/2 כוס חמאה 6-qt רחב. סיר או אליפסה 9-by 14-in. תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
להוסיף כרישה ומבשל, ערבוב, 1 דקה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים כרישה עד רך meltingly, 10 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר כרישה לקערה. הגבר את החום מתחת לסיר לגובה בינוני. עוף חום בשכבה אחת, הופך פעם אחת, 10 עד 14 דקות בסך הכל.
מוסיפים יין, 1/2 מרק כוס, כרישה, גבעולי פטרוזיליה, שום, סוכר ושורשי פטרוזיליה. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; ואז להפחית חום ומבשלים עד שורשי פטרוזיליה הם בקושי מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
לדחוף חתיכות עוף לתוך נוזל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך כדי לכסות. מבשלים, מכוסה, עד שורשי פטרוזיליה הם מכרז ועוף מבושל דרך, 15 דקות לבשר לבן (העברה לצלחת כמו לעשות) ו 20 דקות כהה. חזור לסיר.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל פטריות עם הנותרים 2 כפות. חמאה, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך משחימים, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים חצי מהפטרוזיליה הקצוצה, זורקים לשלב ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
10
הסר מהחום.
11
לטאטא יחד חלמונים ביצה ו frache crme בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מעבירים שורשי עוף ופטרוזיליה עם כפית מחוררת למגש חם. מכסים בנייר כסף. לזרוק עלי פטרוזיליה מנוזל בסיר. מרתיחים נוזל מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, 4 עד 7 דקות. להפחית את החום לנמוך. כפית כמה צמות נוזלים לתוך תערובת חלמון ביצה, מערבבים היטב, ואז מערבבים תערובת לתוך נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ
גב שומן חזיר
13
חום (אבל לא להרתיח), ערבוב, עד הרוטב הוא רק עבה מספיק כדי לצפות כפית, 3 עד 4 דקות.